Friday, October 16, 2009

kepala batu...


ak di sumpah mnjadi batu hny di kepala...style kan?



haha...
sperti biase ku mulekan dgn haha...
dan berakhir dgn huhu..
di tgh2 nye ak selitkan hihi...
xde kaitan kan??itulah motifnye...
ak nk cte psl kepala batu yakni bererti ssh nk trime pndpt atau pndangan org laen yg juge mnusia sperti kite..
ak hny memndai je reke mksud die..haha
jgn prcaye r bnde2 thyul ni..
bkn ape,kdg2 ak pon tnsion ngn org yg jnis kepale batu ni..
walopon bnde tu mmg terang2 salah die kalau disuluh dgn lmpu sekalipon masih ttp btul bg org brkepala batu ni...
kite kate ini,itu la yg dijwab...
kite mnynyi die mnari...
kite mkn die mnum...
lagi sekali xde kaitan brlaku...haha
jadi care pling sng nk atasi bnde ni..
sng je..
ikut care ak..
kalu ak r kan..
ak hny akn ckp...
"kut mung r,mung btul semue"..
ulang je ayt tu berkali2 stp kali die berhujah smpai die tnsion dan akhirnye kite juge yg akn mng....
tp yg pasti hamper xakn disediakn..
apetah lagi piala pusingan..xde kaitan lagi...haha.
so moralnye jgn bersukan kalu hujan berlaku...haha
dan ingtla ini hny skdar nukilan dr idea bernas kepale otak ak..
kalu xphm dgn ape yg ak tulis ni jgn dlete akaun fb anda kerna...
fb anda tnggungjawab kami...
tp kami tu sape??...masih mnjadi misteri..
k r nk tido..



chauzz

4 comments:

nenek™ said...

ok..phm mksud ko tuh..hahaha..nti aku try bt

staqim philux gc said...

heheh..bgus2...amalkan ek..

Anonymous said...

klako r awop ni..
mle2 mst haha, then berakhr gn k r nk tido..
haha
lawop2

staqim philux gc said...

haha...tu la skill naip..hee