Wednesday, November 25, 2009

orang bertangan kidal....


i am the new bond...u can't see me!!!





haha....jgn kejut kalu tibe2 beruk atas ni belakon cite james bond satu ari 6ti...kite tunggu dan lihat je la ek..hee..seperti biase,malam ini atau subuh ini merupakan hari rabu..jadi ape kaitannye hari ini dgn hari rabu..kaitannye ialah hari ini dan hari rabu adelah hari yg same iaitu hari rabu...mesti mu sume pening op nk pikir ayt ni...haha..








okla okla...meh ak cite sikit....motif ak arini ak nk kabo pasal org ataupon kakah hok jenis bertangan kidal atau berhaluan kidal atau berhaluan kiri..seperti ak yg sedang menulis huruf A ini,aku pon adelah golongan berkidal tangannye..xsmestinye tangan ak je kidal tetapi siku,jiwa,peparu,lengan,bahu,dahi,pusat,kuku,betis n sume anggota tubuh badan aku adelah kidal...malah perasaan dan kesihatan ak juge adelah jenis kidal..








bagi aku org yg kidal ni ade kelebihannye...hok ak tahu n hok ak rase ialah org berkidal ni ye mmpunyai kelebihan utk mnggunakan barangan yg org bertangan kanan bleh gune atau pegang...sbgai contoh org bertangan kidal juge mnggunakan tgn kanan utk mnyuap nasi..hee..kiut x ak bt hee tu??..hee...selaen itu,org kidal ni juge akan mnggunekan tgn kanan utk bersalam dgn org...xkirela org tu islam ke cine ke india...hebat kan org bertangan kidal ni..jd banggela anda..haha








org kidal ni juge ramai yg berjaye n tokoh terbilang...aku rase kamu sume msti tahu dh kan??xpela ni blog ak kan,ikut ak la nk tulis ke x..ahha..antarenye ialah hafiz hashim,bill gates,leonardo da vinci,bao cun lai,man kidal,mustaqim(tibe2 name ak ade jgk op)haha...ade ramai lgi tp xkan nk tulis sume...tp tula..org kidal ni walopon ye laen dr yg laen tp die ade klebihan die dr segi kelebihan...pelik x ayt ak??..satu lgi org kidal ni die jnis yg kreatif...xtau la btul ke x,tp kebanyakkan ak jmpe mcm tu la...hee..kiut x??








jadi,sekian la saje motif ak utk subuh ini..pabila ak abis post blog ni,ak akan segera tido....sbb esok ak de program laen plop..haha...ak xtahu knape ak tulis haha..ak xnk dlete haha sbb ak dh tulis dh...lagi satu ak tulis mesej gune tgn kiri...saje je nk kabo...haha...k la weh sume..nite...








chauzz

16 comments:

Anonymous said...

creative n inovative. hee

Anonymous said...

1st time aku baca...
aku jadi ketagih...
sb antara blog mu ngan citarasa aku kait ekpom..
hahahahha
kena ngena ke?
ahhaha
juz yg aku taw, blog mu mmg besh arr.. lawok tahap cipan..
tanhiah2..
terbaaaeeekk!!
:)

staqim philux gc said...

hee..thx la coz sudi bce blog ak..
bace la lgi ek...
tp ni sape??
kabo r name...
dokpon add r fb ak..hahaa..dok kait kan..hee

Anonymous said...

staqim, yg first tu aku. jay. hee c:

staqim philux gc said...

oh jay...hee...
thx jay...add la blog ak ek..tibe2 kan??hee

aminx said...

stakim yg ni ak..aminx..memberitahu dop ak?haha..
weh..
kalu boleh,mu adjust r setting tuk komen ni..
wat supaya ye kuar window komen baru pastu xyoh wat masuk huruf2 notification bolok eko tuh..senangsket..

staqim philux gc said...

yeke...ak xtahu plop kene wak masuk huruf...tgk r lu...kalu esok hari sabut ak check r...pelik x?

Anonymous said...

xreti ah nk add2 ni. hee. nway, slamat ari raya aidil adha!

medi said...

aq tgn kiri gop

staqim philux gc said...

haha...ak thu...sek kiri sek sedap lake..

Anonymous said...

laa..
kna add fb plok..??
xpew2 nanti aku add emel mu..
:]
hahhahahha

Anonymous said...

lupe..
anynomous kat atas tu
.....~~~ tehtrade ~~~......

staqim philux gc said...

bereh...add r...

meself,Ms Fint said...

ni ft.. dan ak menaip tgn kanan dan kiri. mcm mn?

oitttt!!!(mata bulat jeling2. bekeng eh)

staqim philux gc said...

haha...kreatif dh tu...ni hnye menaip dgn mnggunekan ibu jari kanan dan kiri..bygkan la...

staqim philux gc said...
This comment has been removed by the author.